Få 4 trin til en stærk værdikæde

KONTAKT OSBOOK MØDE
4 trin til en stærk værdikæde

Få 4 trin til en stærk værdikæde

KONTAKT OSBOOK MØDE

Styrk din værdikæde og opnå høj konkurrenceevne

Hvis du ønsker at udvikle dit landbrug til en landbrugsvirksomhed, som tilmed er konkurrencestærk, så er det yderst vigtigt at undersøge, om der er balance i din værdikæde.

Når du vil styrke værdikæden, er det altså ikke nok, at du er dygtig til at arbejde i driften – du skal også være dygtig til at arbejde din virksomhed. Ved at gå værdikæden efter i sømmene, får du et indblik i, hvor stærk din virksomhed er, og hvad du kan gøre for at gøre den endnu stærkere.

Navnet værdikæde kommer af tanken om, at en række aktiviteter i en korrekt struktur giver værdi, og det er samspillet imellem dem, som afgør, hvor konkurrencedygtig en virksomhed er. Hvis der er en aktivitet, der er svag, så smitter det af på de andre aktiviteter – ét råddent æble kan altså fordærve hele kurven. Derfor skal du identificere områder, hvor din virksomhed kan gøre det bedre, og hvor du kan optimere.

Værdikæden deles op i primære aktiviteter og støtteaktiviteter, og her er det vigtigt, at du arbejder med begge type aktiviteter for at opnå en konkurrencedygtig virksomhed. I vores guide kan du læse om, hvad forskellen på primære- og støtteaktiviteter er, samt hvordan du kan gribe det an.

En stærk værdikæde er vejen til en høj konkurrenceevne. Tag første skridt ved at hente vores guide med 4 trin. 

Modtag den fulde guide direkte i din indbakke

4 trin til en stærk værdikæde

Kom i gang med at optimere din virksomheds værdikæde ved at udfylde formularen og modtag den fulde guide om 4 trin til en stærk værdikæde.

Skal vi udvikle din virksomhed?

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.