Disponering på fuldmagt

”Det er godt nok lang tid,” var Torben Leis første reaktion, da Eskerod & Skovbøll i høsten 2020 foreslog, at de skulle disponere på færdigfoder, tilskudsfoder og sojaskrå til det næste halvandet år. Men med de aktuelle kraftige stigende råvarepriser har det vist sig at være den helt rigtige beslutning. Handlen med råvarer fylder selvsagt en stor del i produktionen, og her har Torben Lei valgt et samarbejde med Eskerod & Skovbøll, hvor de disponerer for ham.

”Alle foderhandler er afsluttet til gode priser og til langt ud i fremtiden. Og sådan som markedet har bevæget sig, er det bare helt perfekt. Det kunne ikke være bedre,” fortæller Torben Lei og afslører, at han dog var en smule skeptisk til at starte med, da Eskerod & Skovbøll foreslog at disponere for halvandet år. ”Jeg nåede at tænke på, om jeg overhovedet ville have grise til den tid – det virkede så langt ud i fremtiden.”

Men den langsigtede tankegang er noget af det, som glæder ham mest ved at være tilknyttet den uvildige samarbejdspartner: ”Hvis jeg selv havde siddet med det, havde der været risiko for, at jeg havde været på bagkant. Jeg havde nok ikke turdet dække mig selv ind så langt frem, og det havde jo så gjort ondt nu med de stigende priser.”

Modtag den fulde kundecase direkte i din indbakke

Udfyld formularen og få Torben Leis historie i din indbakke.

Ønsker du samme
tryghed som Torben?

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.