Få vores 5 bedste tips til en god ledelsesberetning

KONTAKT OSBOOK MØDE
Kornstrå

Få vores 5 bedste tips til en god ledelsesberetning

KONTAKT OSBOOK MØDE

Sådan skriver du en god og professionel ledelsesberetning 

En ledelsesberetning er ikke noget, som du hurtigt skal have overstået. Det er derimod en rigtig god idé at gøre sig umage og skrive en god ledelsesberetning, som du kan vedlægge dit årsregnskab. En god ledelsesberetning er en vigtig del af fremlæggelsen af et årsregnskab, da denne viser, at du har ejerskab og ikke mindst har taget stilling til årets resultat. Samtidig er det vigtigt, at beretningen giver læseren af regnskabet – ofte kreditgiver – en fornemmelse af, at du netop har overblik over din virksomhed.

Vi oplever, at mange landmænd mener, at ledelsesberetningen er en udfordrende disciplin, da der ofte opstår tvivl omkring, hvad sådan en grundlæggende skal indeholde.

For at hjælpe og inspirere dig i udarbejdelsen af den gode beretning, har vi samlet vores 5 bedste tips, som kan hjælpe dig godt på vej.

Du kan især drage nytte af vores tips, hvis du skal udarbejde en ledelsesberetning for første gang eller netop er i tvivl om, hvad den skal indeholde. Hvis du allerede føler dig erfaren i udarbejdelsen af ledelsesberetninger, anbefaler vi dig alligevel at tage et kig på vores 5 tips – måske kan du her blive inspireret til at gøre den endnu skarpere?

Følger du vores input, er du allerede godt på vej til en god og professionel ledelsesberetning og dermed et skridt tættere på en moderne landbrugsvirksomhed. 

Modtag den fulde guide direkte i din indbakke

Skriv den gode og professionelle ledelsesberetning ved hjælp af vores 5 tips – kom i gang med det samme!

Skal vi udvikle din virksomhed?

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.