Skip to main content

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi har ansat ikke én, men hele 2 nye kollegaer i Eskerod & Skovbøll. Den 1. november blev holdet udvidet med Anne Blegvad og Helle Pasgaard, som begge er kommet rigtig godt fra start.

Med ansættelsen af vores 2 nye kollegaer styrker vi vores virksomhed markant og tilføjer nye, stærke kompetencer, som gør, at vi er i stand til at fortsætte vores vækst og stadig fastholde den høje personlige service, som grundstenen i vores firma.

Anne Blegvad – PA & Marketingansvarlig
Anne er ansat i en kombineret rolle som Personlig Assistent og Marketingsansvarlig. På marketingsiden skal hun sikre, at der er en rød tråd imellem vores strategi, vores kommunikation og vores visuelle udtryk. I rollen som PA varetager hun forskellige administrative opgaver og får dagligdagen på kontoret til at glide ubesværet.

Anne er 42 år og har en HD i finansiel rådgivning. Hun har tidligere arbejdet med både rådgivning, forretningsudvikling og marketing i Nordjyske Bank samt med marketing på PN Beslag i Brønderslev.

Hendes store erfaring er en stor styrke for både vores markedsføringsindsats og ikke mindst vores kunder, da Anne også er i stand til at udføre forskellige markedsføringsopgaver for dem.

Vi håber, at I tager godt imod Anne, som kan kontaktes på tlf. 4412 7543 eller på mail anne@eskeskov.dk

Helle Pasgaard – Strategisk Projektleder
Vi har forrygende travlt og vi ønsker stadig at fastholde den tætte, proaktive og fokuserede kontakt til vores kunder. Derfor har vi udvidet og opgraderet organisationen med Helle, der er ansat som Strategisk Projektleder.

Helles ypperste opgave bliver at hjælpe vores kunder med at udvikle strategiske initiativer, som kan være med til at skabe øget værdi i deres virksomhed. Samtidig skal hun være med til at sikre, at vores kunder har et godt fundament, der gør dem i stand til at kommunikere deres strategiske initiativer til omverdenen.

Som Strategisk Projektleder, skal hun bidrage til, at kunderne øger deres konkurrenceevne og maksimerer deres muligheder for at få adgang til billigere finansiering.

Helle er 50 år og kommer fra en stilling hos Norlys, hvor hun igennem mange år har arbejdet med bl.a. projektledelse og strategi. Hun er uddannet indenfor projektledelse og har mere end 10 års erfaring med aktivering og kommunikation af bæredygtige indsatser.

Tag godt imod Helle, og skal hun også hjælpe din virksomhed med jeres strategiske proces, kan du kontakte hende på tlf. 4412 3326 eller på mail helle@eskeskov.dk