Skip to main content

Vi er glade, når vores kunder lykkedes!
I høsten 2020 og igen i høsten 2021 anbefalede vi vores kunder at indgå lange kontrakter på foder, og det blev en lukrativ aftale for dem, som fulgte vores råd.

Vores kunder lykkedes og sparer mange penge, fordi de får personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i et indgående kendskab til kundens forretning og det resulterer i en konkret og individuel løsning.

Som kunde hos os får du ikke bare generelle råd – du får via vores rådgivning et personligt redskab til styring af markedsrisici og disponering, som giver dig ro og tryghed til at handle i et råvaremarked, hvor store udsving og høj risiko er hverdag.

Peter ramte ”bulls eye” i årets foderhandel
Peter Bruun fra Greensgaard er en af de kunder, som har taget imod vores råd i både 2020 og 2021, og han har sparet rigtig mange penge. Vi er stolte af, at han har valgt at fortælle om hans oplevelser som kunde hos os. Læs Peters historie her.

Ønsker du, ligesom Peter Bruun, at frigive mere tid til driften af dit landbrug, mens du samtidig får mere sikkerhed i forhold til dine disponeringer? Så har vi erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.