Skip to main content

I Eskerod & Skovbøll har vi løbende fokus på at indlede strategiske partnerskaber, som skal kunne understøtte de danske landbrugsvirksomheder. Vores udgangspunkt for disse partnerskaber er, at de skal være værdiskabende, gerne innovative, men mest af alt skal vores partnerskaber være af en særdeles høj faglig standard, som dermed kan understøtte virksomhedernes fremtid.

Dog er en fællesnævner for vores partnerskaber, at de ikke må påvirke vores uvildighed, hvorfor vi ikke indgår eksklusivaftaler. Vores ambition er nemlig at være landmandens ”wing-man”, hvilket kræver, at vi står ”frit på markedet”, og dermed kan være i stand til at pege på den rigtige kompetence til en given opgave.

Med dette sagt, er vi glade og stolte over, at have indledt et strategisk partnerskab med Revision Limfjord. Dette partnerskab har til formål at udnytte vores forskellige kompetencer til fælles gavn for landbruget.

Således oplever vi en stigende efterspørgsel for øget professionalisme omkring udarbejdelse af regnskaber og budgetter, som både er dynamiske og skræddersyes lige netop efter den enkelte virksomheds behov.

Samtidig bliver områder som bl.a. professionel skatterådgivning, ejerstrategi herunder generationsskifte samt selskabskonstruktioner en stadig større del af det, at drive en effektiv og sund landbrugsvirksomhed.

Alle disse områder er Revision Limfjord i stand til at understøtte vores kunder med, og vi har igennem de seneste måneder lært Revision Limfjord at kende som et professionelt, kompetent og ikke mindst kundevendt revisionsselskab, hvorfor vi føler os trygge og komfortabel med deres ydelser.

Revision Limfjord har landbrugskunder i hele Danmark, og du kan læse mere om Revision Limfjord på: www.revisionlimfjord.dk/brancher/landbrug-fiskeri/

Samarbejdet mellem Revision Limfjord og Eskerod & Skovbøll giver således vores kunder mulighed for at få et stærkt setup, hvor Revision Limfjord rådgiver om de regnskabsmæssige opgaver, og Eskerod & Skovbøll rådgiver om risikostyring, handelsrådgivning samt strategi- og virksomhedsrådgivning.

Vi kan med samarbejdet med Revision Limfjord nu sikre, at der ikke kun ”punktrådgives” på enkelte dele i landbrugsvirksomheden, men derimod vil en 360 graders tilgang sikre, at rådgivningen bliver forankret i alle dele og processer i virksomhedens værdikæde.

Vores samarbejde med Revision Limfjord betyder ikke, at vores gode forhold og samarbejde med DLBR-virksomhederne stopper. Her vil vi fremadrettet stadig understøtte landbrugsvirksomhederne med konstruktiv dialog.

Er du nysgerrig på, hvad et professionelt og dybt specialiseret rådgivnings setup konkret kan betyde for udviklingen af din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på tlf. 73 707 505.