Laurits Jespersen

Med skarp markedsorientering fik Laurits styr på sine handler og fik mere overblik

Laurits Jespersen

Med skarp markedsorientering fik Laurits styr på sine handler og fik mere overblik

Laurits Jespersen

Stor markedsindsigt

skaber bedre indkøb

Med 750 årskøer og flere ansatte bruger Laurits Jespersen det meste af sin tid på driften, og det er svært for ham at finde tiden til også at orientere sig om vigtige faktorer som prisudsving, der har indflydelse på hans indkøb og finansiering. Især i travle perioder er det en udfordring for ham, og derfor ønskede han at få rådgivning udefra:

”Jeg vidste, at hvis vi kunne blive skarpere til at ramme mere præcist i vores indkøb, ville det stramme økonomien op,” fortæller han og tilføjer: ”Det dur ikke, jeg fordyber mig i produktionen og mister overblikket over mine disponeringer. Det er for dyrt.”

PROFESSIONEL HANDELSRÅDGIVNING
Laurits Jespersen

Proaktiv rådgivning

Laurits Jespersen forklarer, hvordan han ser handelsrådgivningen fra Eskerod & Skovbøll som en værdifuld tilføjelse til almindelig økonomirådgivning: ”Der går hurtigt dagligdag og rutine i den, når man arbejder med normal økonomirådgivning. Det hele bliver fedtet ind i ting som bilag og fakturaer, og det bliver meget praktisk.

Her er Eskerod & Skovbøll særligt gode til at se på hele landbruget fra et større perspektiv.” Det giver ham samtidig en god tryghed, at de giver ham besked, når han skal handle på noget. Han undgår derved at overse vigtige handler.

Laurits Jespersen

Gode analyser giver mange besparelser

”Det er let tjente penge, at der er styr på handlen,” fortæller Laurits Jespersen. Han føler sig godt opdateret, fordi han kan orientere sig i de nyhedsbreve mm., som Eskerod & Skovbøll sender ud. ”De kan se længere frem, og de ved mere om den udvikling, der er på vej. Derfor kan de også bedre vurdere, om det er nu, kontrakten på fx dieselolie skal låses af, eller om jeg skal vente,” siger han og uddyber med, at rådgivningen er et objektivt overblik – man kan ikke spørge en sælger på samme måde.

Markedsorienteringen er også en vigtig del af den rådgivning, Laurits Jespersen får hos Eskerod & Skovbøll. Det giver ham realistiske forventninger til, hvilke produkter han kan komme i betragtning af, og hvilken rente han kan forhandle sig til hos banken.

”Jeg vil kunne handle med banken for at få et bedre forhold – men jeg vil ikke miste deres tillid ved at stille urealistiske krav,” forklarer han. ”Her er Eskerod & Skovbøll gode sparringspartnere, fordi de er neutrale og objektive, og så fortæller de mig altid, hvad der er realistisk.”

For Laurits Jespersen er gode relationer en vigtig prioritet. Han har tillid til Eskerod & Skovbøll og til, at de hjælper ham til at tage skarpere beslutninger.

Laurits Jespersen driver sin landbrugsvirksomhed med 750 årskøer og 575 ha i Himmerland.

Skal du ligesom Laurits have en større og mere stabil indtjening? Så kan du læse mere på: 
PROFESSIONEL HANDELSRÅDGIVNING