Professionel
handelsrådgivning

KONTAKT OSBOOK MØDE

Professionel handels-
rådgivning

KONTAKT OSBOOK MØDE

Skal du have øget indtjening?

Hvis du ønsker en øget og mere stabil indtjening i din virksomhed, vil vi anbefale dig at afprøve vores koncept for professionel handelsrådgivning, hvor du vil opleve en mere proaktiv og individuel tilgang til dét at foretage handelsdisponeringer.

En værdiskabende risikostyring, som kan sikre, at der leveres den værdi i din virksomhed, som dit gode landmandskab berigtiger til.

I Eskerod & Skovbøll udarbejder vi løsninger til styring af markedsrisici og disponering, som vil kunne hjælpe din virksomhed med ikke kun at overleve, men opnå konkurrencemæssige fordele i dagens vanskelige råvaremiljø.

læs mere

Vi har således en dyb ekspertise i markedsmekanismerne for råvarer, adgang til vigtig viden i både børs- og engrosmarkedet, indgående kendskab til prissætning af foderblandinger samt betydelig praktisk erfaring med at foretage fysiske disponeringer.

Desuden har vi et stort kendskab til den danske grovvarebranche, hvor vi ligeledes har et yderst kompetent netværk. Alt dette giver dig en unik handelsposition og adgang til sjælden know-how, som typisk kun de største landbrugsvirksomheder i Danmark hidtil har stiftet bekendtskab med.

Vores værktøjskasse er omfattende, hvilket giver mulighed for at skræddersy en individuel løsningsmodel til lige netop din virksomheds specifikke behov, for derefter at arbejde tæt sammen med dig, for at udføre strategien.

Svineproducent med fokus på dyrevelfærd

Hvad opnår du med professionel
handelsrådgivning?

  • Du sparer tid og opnår tryghed i dine salg og indkøb
  • Du får et stærkere grundlag for afgørende beslutninger
  • Du får skarpere salgs- og indkøbspriser
  • Du får større sikkerhed for overholdelse af budgetter
  • Du får værdifuld markedsindsigt
  • Du får en øget og mere stabil indtjening
Svineproducent med fokus på dyrevelfærd

Hvad siger vores kunder om
professionel handelsrådgivning?

Læs hvordan Tommy fik øget sin indtjening:
LÆS HISTORIEN

Hvad siger vores kunder om professionel handelsrådgivning?

Læs hvordan Tommy fik øget sin indtjening:
LÆS HISTORIEN

Vores erfaring – din garanti for rigtige beslutninger

Vores mange års erfaringer hos blandt andet Jyske Bank, DLG, Agrocura samt eget landbrug gør, at vi formår at se landbrugets krydsfelter fra flere sider, hvilket giver optimale betingelser for risikostyring og handelsrådgivning.

Det er derfor med et teoretisk og praktisk udgangspunkt, at vi kan hjælpe dig med at sætte fokus på bundlinjen fremfor på toplinjen, hvilket vil give dig væsentlige konkurrencemæssige fordele, der kan drive dit landbrug fra en god forretning til en rigtig god forretning.

Fællesnævneren for vores rådgivning er, at vi altid tager udgangspunkt i din virksomheds individuelle risikoprofil.

Dette er både ved de indledende samtaler, når et samarbejde opstartes, og i de løbende individuelle anbefalinger, som gives for at sikre din virksomheds rentabilitet på bedst mulige måde.

Desuden tilbyder vi kontakt og forhandling med grovvareselskaberne, når du skal disponere dine råvarer. Dette sikrer, at der ikke er uhensigtsmæssige følelser involveret, når der skal tages store og betydningsfulde beslutninger for dit landbrug.

Vores målsætning? Vi ønsker at begrænse risiko og usikkerhed samt forbedre marginer og resultater på bundlinjen, så du kan koncentrere dig om, hvad du gør bedst: At drive din virksomhed!

Skal du have øget indtjening?

Udfyld nedenstående kontaktformular, og vi kontakter dig for en uforpligtende snak.