Skip to main content

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi har ansat Sasha Nielsen som ny medarbejder i Eskerod & Skovbøll.

Sasha er 30 år og har en cand.merc. i økonomistyring fra Aalborg Universitet. Tidligere har Sasha været ansat hos Deloitte, KMD og University College Nordjylland (UCN). Fællesnævneren for alle tidligere stillinger er ansvars- og arbejdsområder indenfor revision, økonomistyring samt udarbejdelse af analyser.

Vi har ansat Sasha på baggrund af hendes økonomiske og ikke mindst menneskelige kompetencer, og hun vil fremadrettet understøtte vores virksomhed med øget kompetencer især indenfor bl.a. økonomiske regnskabsmæssige analyser. Desuden har Sasha ansvaret for vores bogholderi, kontakt til vores samarbejdspartnere samt vedligeholdelse og drift af vores sociale medier.

Med ansættelsen af Sasha styrker vi vores virksomhed markant på flere områder, men i særdeleshed i vores konstante jagt på en øget fokusering for at sætte kunden i fokus, da der frigives ressourcer til yderligere analysearbejde samt afgivelse af administrative og ikke kundevendte opgaver for både Ole og Jimmy.

Vi håber, at I tager godt imod Sasha, som fremadrettet kan kontaktes på tlf. 73 707 505 eller på e-mail sasha@eskeskov.dk