Skip to main content

I Eskerod & Skovbøll afholder vi løbende indlæg og foredrag til både mindre og større forsamlinger. Fællesnævneren for disse indlæg er, at vi altid tager udgangspunkt i netop den hverdag, som tilhørerne befinder sig i, for at sikre at vores budskaber bliver så nærværende og tilgængelige som mulige.

I mandags var vi på besøg på Asmildkloster Landbrugsskole, hvor vi brugte formiddagen på at holde indlæg overfor skolens kommende agrarøkonomer. Emnerne var flere, men udgangspunktet var mulighederne for risikostyring i dansk landbrug, og hvilke kompetencer der er nødvendige at have i sin virksomhed for at kunne sikre en fornuftige afkastningsgrad – selv i perioder med lave afregningspriser.

 

Ligeledes satte vi fokus på, hvordan man kan stressteste sit regnskab. Både risikostyring og stresstesting af regnskabet har udelukkende det formål, at styrke konkurrencekraften i sit landbrug, og dermed generelt i erhvervet.  

Vi er glade og stolte over, at hjælpe fremtidens landmænd med ny viden, som både udvikler personligt, rykker på bundlinjen samt skaber øget motivation for fremtidens erhverv.

Har du brug for ny inspiration, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information på tlf. 73 707 505.